Werken bij ons

(aankomend) Bouwkundig adviseur (32-40 u/w)

We hebben een aantal mooie nieuwe opdrachten waarvoor we enthousiaste bouwkundig ingenieurs zoeken die minimaal 32 uur per week daaraan met ons willen meewerken. Kun je in korte tijd vraagstukken analyseren en in heldere taal oplossingen formuleren? Heb je overzicht en zie je welke details van belang zijn? Kom dan werken bij ons en zet deze eigenschappen in voor onze bijzondere museum- en theaterprojecten.

Wat kun je bij ons doen?
Als bouwkundige werk je mee aan onze bijzondere advies- en bouwmanagementopdrachten waaronder het duurzaam maken van musea en theaters en hun organisaties. Je wilt het beste, slimste, duurzaamste en meest creatieve maatwerkadvies geven en je staat ervoor open om jouw advies nog intelligenter maken. Onze adviezen variëren van Programma’s van Eisen, aanbestedingsstukken, haalbaarheidsonderzoeken, tijdplanningen, Plannen van Aanpak tot meerjarenonderhoudsplannen. Bouwmanagement varieert van het voorbereiden, leiden en notuleren van overleggen met het Ontwerpteam, met de opdrachtgever en met andere betrokkenen, budgetraming en -bewaking, het bijhouden van wijzigingen tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase en het registreren en beoordelen van meer- en minderwerk. Wat je nog niet kunt, kent of weet, dat leren we je!

Wat breng je mee?
Voor een goede start bij ToornendPartners ben je creatief, analytisch, nieuwsgierig en leergierig. Je bent communicatief vaardig en in staat om efficiënt te werken. Daarnaast heb je:

  • een afgeronde bachelor- of masteropleiding bouwkunde of civiele techniek, bij voorkeur een afgeronde masteropleiding architectuur aan de TU, of vergelijkbaar op basis van ervaring;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een natuurlijk gevoel voor duurzame keuzes;
  • ervaring met MS Office en basiskennis van gangbare tekenprogramma’s.

Wat kun je van ons verwachten?
We zijn een team van getalenteerde collega’s die gemotiveerd zijn om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken en daarmee een duurzame bijdrage te leveren aan hun huisvesting of organisatie. Met die motivatie willen we nieuwe collega’s zoals jij inspireren en helpen je te ontwikkelen door kennis en ervaring op te doen waarmee ook jij onze opdrachtgevers optimaal kunt adviseren. Wij bieden je een aantrekkelijk salaris dat goed past bij jouw ervaring en kennisniveau. We bieden je de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen voor je verdere ontwikkeling.

We staan open voor jouw frisse blik en jouw vernieuwende ideeën.

Je werkomgeving
Werken bij ToornendPartners betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. Je krijgt een werkplek in ons monumentale kantoorgebouw met een fraaie groene oase als achtertuin, gelegen aan een van de mooie parken in Haarlem op loopafstand van het bruisende en gezellige stadscentrum en op fietsafstand van de kust.

Het recruitmentproces
Stuur je curriculum vitae naar info@toornend.com t.a.v. Rob van Gemert. Voor meer informatie over ons bureau en onze projecten verwijzen we je naar onze website www.toornend.com. Wil je meer informatie over de procedure, bel dan (023) 531 90 95.

Als we op basis van je cv denken dat je geschikt bent voor de functie en binnen ons team past, dan willen we graag een kennismakingsgesprek met je inplannen. Na dat gesprek laten we je weten of we je willen uitnodigen voor een tweede, meer diepgaand gesprek. De mogelijkheid bestaat dat we een assessment laten uitvoeren.

Op commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature reageren we niet.

 

Stage- en opleidingsmogelijkheden

Stagiair(e) bouwkunde
Lijkt het je leuk om al tijdens je studie werkervaring op te doen en om jezelf buiten de aangereikte studiestof in de praktijk te ontwikkelen? Meld je dan aan voor een stageplek bij ons bureau. Wij zijn een bouwkundig ingenieurs- en adviesbureau voor bouwen en gebouwen, vooral actief in de culturele sector. We werken met en voor toonaangevende musea en theaters, groot en klein. Op deze website vind je een selectie van onze projecten en een beschrijving van wat we allemaal doen – en dat is veel. Heb je een eigen onderwerp voor een stageopdracht of een onderzoeksopdracht die past binnen ons werkveld, dan kijken we graag hoe we je daarmee verder kunnen helpen.

Wat krijg je?
Je gaat deel uitmaken van een klein en betrokken team, dat zelfstandigheid én begeleiding biedt. Je krijgt de kans om mee te helpen het verschil te maken voor onze opdrachtgevers en daarmee volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. We bieden je de ruimte op basis van jouw beschikbaarheid om mee te draaien – waarbij we uitgaan van hele of minimaal halve dagen in de week tegen een aantrekkelijke stagevergoeding en de mogelijkheid om na je studie in dienst te komen.

Wat heb/ben je?

  • bezig met een hbo/wo-studie, bij voorkeur bouwkunde;
  • de interne drive om het naadje van de kous te willen weten;
  • nieuwsgierig en leergierig;
  • communicatief zorgvuldig en sterk;
  • kennis van gangbare tekenprogramma’s.

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) werk je aan allerlei lopende projecten: het maken van planstudies en vlekkenplannen, het uitzoeken van informatie voor Programma’s van Eisen en zo meer. Je helpt een van de partners en/of een van de adviseurs bij het oplossen van allerlei inhoudelijke vragen van onze opdrachtgevers. Door vragen diepgaand te onderzoeken en uit te werken, breid je je kennis heel snel uit; kennis die ook elders goed van pas komt.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail met motivatie, cv en eventueel een uitgewerkt stagevoorstel naar info@toornend.com t.a.v. Rob van Gemert. Of bel eerst voor de mogelijkheden (023) 531 90 95. Je kunt hier ook terecht met vragen.