Werken bij ons

1. Vacature (junior) projectleiders en bouwkundig adviseurs

Wij zoeken (junior) projectleiders en bouwkundig adviseurs ter versterking van ons team. We zijn op zoek naar architecten met een TU Master diploma op zak, die net als wij, op een ander vlak van waarde willen zijn dan in de ontwerppraktijk. Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week. Ben jij in staat om je in korte tijd nieuwe vraagstukken eigen te maken en toe te passen? Kun je in heldere taal een opgave analyseren en oplossingen formuleren? En wil je deze eigenschappen inzetten voor onze bijzondere projecten? Kom dan werken bij ToornendPartners.

Jouw missie
Als projectleider en bouwkundig adviseur werk je aanvankelijk onder begeleiding van de opdrachtleider mee aan onze bijzondere adviesopdrachten en projecten. Zo draag je bij aan het duurzaam maken van musea en theaters en hun organisaties. Je wilt op een efficiënte manier het beste advies geven en je staat ervoor open om jouw advies nog beter maken. De adviezen variëren van het maken van meerjarenonderhoudsplannen, Programma’s van Eisen, aanbestedingsstukken, haalbaarheidsonderzoeken, planningen en Plannen van Aanpak. Duurzaamheid staat hierbij als uitgangspunt voorop. Projectleiding varieert van het voorbereiden van overleggen, het maken van verslagen, budgetbewaking, het bijhouden van wijzigingen tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase en het registreren en beoordelen van meer- en minderwerk. Wat je nog niet kent of weet, leren we je! Na verloop van tijd ga je steeds zelfstandiger aan diverse opdrachten en projecten werken.

Wat breng je mee?
Voor een goede start bij ToornendPartners ben je creatief, analytisch sterk, nieuwsgierig en leergierig. Je bent communicatief vaardig en in staat om effectief en efficiënt te werken. Daarnaast heb je:

  • een afgeronde bachelor- of masteropleiding bouwkunde of civiele techniek, bij voorkeur een afgeronde masteropleiding architectuur;
  • ervaring met MS Office en basiskennis van gangbare tekenprogramma’s zoals AutoCad;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een natuurlijk gevoel voor duurzame keuzes.

Wat kun je van ons verwachten?
We vormen een team van getalenteerde collega’s die gemotiveerd zijn om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken en daarmee tegelijk een bijdrage te leveren aan een duurzame ontwikkeling. Met die motivatie willen we nieuwe collega’s inspireren en helpen zich te ontwikkelen en kennis en ervaring op te doen waarmee ook zij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen. Wij bieden een aantrekkelijk salaris dat goed past bij jouw ervaring en kennisniveau. We bieden je de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen.

We staan ook open voor jouw frisse blik en jouw vernieuwende ideeën.

Jouw werkomgeving
Werken bij ToornendPartners betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. Je krijgt een werkplek in ons monumentale kantoorgebouw gelegen aan een van de mooie parken in Haarlem op loopafstand van het bruisende en gezellige centrum.

Het recruitmentproces
Stuur je curriculum vitae naar info@toornend.com t.a.v. Rob van Gemert. Voor meer informatie over ons bureau en onze projecten verwijzen we je naar onze website. Wil je meer informatie over de procedure, bel dan (023) 531 90 95.

Als we op basis van je cv denken dat je geschikt bent voor de functie en binnen ons team past, dan willen we graag een kennismakingsgesprek inplannen. Na dat gesprek laten we je weten of we je willen uitnodigen voor een tweede, meer diepgaand gesprek.

Op commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature reageren we niet.

 

2. Stage- en opleidingsmogelijkheden

Stagiair(e) bouwkunde
Lijkt het je leuk om al tijdens je studie werkervaring op te doen en om jezelf buiten de aangereikte studiestof in de praktijk te ontwikkelen? Meld je dan aan voor een stageplek bij ons bureau. Wij zijn een bouwkundig ingenieurs- en adviesbureau voor bouwen en gebouwen, vooral actief in de culturele sector. We werken met en voor toonaangevende musea en theaters, groot en klein. Op deze website vind je een selectie van onze projecten en een beschrijving van wat we allemaal doen – en dat is veel. Heb je een eigen onderwerp voor een stageopdracht of een onderzoeksopdracht die past binnen ons werkveld, dan kijken we graag hoe we je daarmee verder kunnen helpen.

Stagiair(e) ISO 9001:2015
Voor een stageopdracht zijn wij op zoek naar een vierdejaars student hbo of wo. Tijdens de stageopdracht ga je samen met een van ons aan de slag om ons bureau te helpen met de (her)invoering van het interne kwaliteitssysteem volgens ISO 9001:2015. Hiervoor verdiep je je in de norm en werk je in overleg met een van onze collega’s alle stappen en processen uit die in de norm zijn benoemd. Deze stappen en processen leg je vast in het kwaliteitshandboek dat het einddoel van de stage is. Daarnaast krijg je de kans om bij een of meer van onze spraakmakende opdrachten mee te kijken en daaraan mee te werken.

Wat krijg je?
Je gaat deel uitmaken van een klein en betrokken team, dat zelfstandigheid én begeleiding biedt. Je krijgt de kans om mee te helpen het verschil te maken voor onze opdrachtgevers en daarmee volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. We bieden je de ruimte op basis van jouw beschikbaarheid om mee te draaien – waarbij we uitgaan van hele of minimaal halve dagen in de week tegen een aantrekkelijke stagevergoeding en de mogelijkheid om na je studie in dienst te komen.

Wat heb/ben je?

  • bezig met een hbo/wo-studie, bij voorkeur bouwkunde;
  • de interne drive om het naadje van de kous te willen weten;
  • nieuwsgierig en leergierig;
  • communicatief zorgvuldig en sterk;
  • kennis van gangbare tekenprogramma’s.

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) werk je aan allerlei lopende projecten: het maken van planstudies en vlekkenplannen, het uitzoeken van informatie voor Programma’s van Eisen en zo meer. Je helpt een van de partners en/of een van de adviseurs bij het oplossen van allerlei inhoudelijke vragen van onze opdrachtgevers. Door vragen diepgaand te onderzoeken en uit te werken, breid je je kennis heel snel uit; kennis die ook elders goed van pas komt.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail met motivatie, cv en eventueel een uitgewerkt stagevoorstel naar info@toornend.com t.a.v. Rob van Gemert. Of bel eerst voor de mogelijkheden (023) 531 90 95. Je kunt hier ook terecht met vragen.