Werken bij ons

Bouwkundige talenten (m/v) gezocht

ToornendPartners is een adviesbureau voor huisvestingsvraagstukken en projectmanagement bij bouw- renovatie- en restauratieprojecten. We hebben interessante en uitdagende opdrachten en we werken vooral voor culturele organisaties zoals toonaangevende musea en theaters, groot en klein. Op onze website www.toornend.com vind je een selectie van onze projecten en een beschrijving van wat we allemaal doen – en dat is veel. We zoeken startende bouwkundige talenten die creatief, enthousiast en gedreven zijn, die ons adviseursteam willen versterken en die zich willen ontwikkelen in de adviseursrol.

Wat krijg je?

 • Je gaat deel uitmaken van een klein en betrokken team, dat zelfstandigheid én begeleiding biedt.
 • De kans om mee te helpen het verschil te maken voor onze opdrachtgevers.
 • Volop mogelijkheden om je te ontplooien en te ontwikkelen.
 • Training on the job.
 • Een fulltimebaan (minimaal 32 uur/week).
 • Een aantrekkelijk salaris, goed passend bij jouw ervaring en kennisniveau.

Wat heb/ben je?

 • Een afgeronde hbo/wo-studie bouwkunde of civiele techniek.
 • Creatief, nieuwsgierig en leergierig.
 • Communicatief zorgvuldig en sterk.
 • Kennis van MS Office pakket en basiskennis van gangbare tekenprogramma’s.
 • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal.

Wat ga je doen?

Als startend adviseur werk je onder begeleiding mee aan verschillende projecten, van projectmanagement tot het geven van inhoudelijke adviezen. Je wordt de rechterhand van de partners en je draagt actief en zo zelfstandig mogelijk bij aan het oplossen van vragen van onze opdrachtgevers. Door deze vraagstukken diepgaand te onderzoeken en uit te werken, breid je je kennis heel snel uit; kennis die je ook weer bij andere projecten toepast.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en cv naar:

ToornendPartners
t.a.v. de heer ir. R.A.W. van Gemert
Wagenweg 58
2012 NG Haarlem
Nederland

T +31 (0) 23 531 90 95
info@toornend.com

Je kunt hier ook met vragen terecht. Je sollicitatie dient uiterlijk 20 mei 2021 bij ons binnen te zijn. Wij reageren niet op commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

 

Stage- en opleidingsmogelijkheden

stagiair(e) bouwkunde
Lijkt het je leuk om al tijdens je studie werkervaring op te doen en om jezelf buiten de aangereikte studiestof te ontwikkelen? Meld je dan aan voor een stageplek bij ons bureau. Wij zijn een adviesbureau in de bouw, met vele interessante en uitdagende projecten vooral op cultureel gebied: we werken met en voor toonaangevende musea en theaters, groot en klein. Op deze website vind je een selectie van onze projecten en een beschrijving van wat we allemaal doen – en dat is veel.

stagiair(e) ISO 9001:2015
Voor een stageopdracht zijn wij op zoek naar een vierde jaars student HBO of TU, bij voorkeur bouwkunde. Tijdens de stageopdracht ga je samen met een van onze collega’s aan de slag om ons bureau voor te bereiden op de (her)invoering van het kwaliteitssysteem volgens ISO 9001:2015. Daarnaast krijg je de kans om bij een of meer van onze spraakmakende opdrachten mee te kijken en daaraan mee te werken. Je sollicitatie hiervoor dient uiterlijk 20 mei 2021 bij ons binnen te zijn.

Wat krijg je?

Je gaat deel uitmaken van een klein en betrokken team, dat zelfstandigheid én begeleiding biedt. Je krijgt de kans om mee te helpen het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. en daarmee volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. We bieden je de ruimte op basis van jouw beschikbaarheid om mee te kunnen draaien – waarbij we uitgaan van hele of minimaal halve dagen in de week tegen een aantrekkelijke stagevergoeding en de mogelijkheid om na je studie in dienst te komen.

Wat heb/ben je?

 • Bezig met een hbo/wo-studie bouwkunde.
 • De interne drive om het naadje van de kous te willen weten.
 • Nieuwsgierig en leergierig.
 • Communicatief zorgvuldig en sterk.
 • Kennis van gangbare tekenprogramma’s.

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) werk je aan allerlei lopende projecten: het maken van planstudies en vlekkenplannen, het uitzoeken van informatie voor Programma’s van Eisen en zo meer. Je helpt een van de partners en/of een van de adviseurs bij het oplossen van allerlei inhoudelijke vragen van onze opdrachtgevers. Door vragen diepgaand te onderzoeken en uit te werken, breid je je kennis heel snel uit; kennis die ook elders goed van pas komt.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je brief met motivatie, cv en een uitgewerkt voorstel naar:

ToornendPartners
t.a.v. de heer ir. R.A.W. van Gemert
Wagenweg 58
2012 NG Haarlem
Nederland
T +31 (0) 23 531 90 95
info@toornend.com

Je kunt hier ook terecht met vragen.