Werken bij ons

Projectleider Bouwkunde (m/v) gezocht

Wij zoeken enthousiaste, gedreven mensen om ons team mee uit te breiden. We zoeken in dat kader twee nieuwe projectleiders. Op onze website vind je een selectie van de bijzondere projecten waaraan we werken en een beschrijving van wat we allemaal bieden aan onze opdrachtgevers. Wil jij ook jouw kennis inzetten voor de meest gerenommeerde culturele instellingen in Nederland en mogelijk ook in het buitenland? Reageer dan op deze advertentie.

Wat krijg je?

Je gaat deel uitmaken van een klein en betrokken team, dat zelfstandigheid én begeleiding biedt. De kans om mee te helpen het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. Volop mogelijkheden om je te ontplooien en te ontwikkelen. Een fulltimebaan (minimaal 32 uur/week), een aantrekkelijk salaris goed passend bij jouw niveau aan kennis, ervaring en potentie.

Wat heb/ben je?

  • Een wo-studie met technische achtergrond: bouwkunde of civiele techniek.
  • Analytisch sterk en ook nieuwsgierig en leergierig.
  • Communicatief zorgvuldig en sterk.
  • Uitstekende kennis van MS Office pakket, inclusief MS Project en Access. Bij voorkeur beheers je ook een gangbaar tekenprogramma zoals Autocad.
  • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal.

Wat ga je doen?
Als teamlid werk je aan verschillende projecten tegelijkertijd en in verschillende rollen, variërend van een projectmanagementrol tot het geven van inhoudelijke adviezen.

Je wordt de rechterhand van de partners en je draagt actief bij aan het oplossen van vragen van onze opdrachtgevers. Door vragen diepgaand te onderzoeken en uit te werken, breid je je kennis snel uit; kennis die ook in andere projecten weer goed van pas zal komen.

Voor je sollicitatie geldt:
Je sollicitatie met motivatie en cv ontvangen we graag uiterlijk 10 februari 2021.

ToornendPartners
t.a.v. de heer ir. R.A.W. van Gemert
Wagenweg 58
2012 NG Haarlem
Nederland

T +31 (0) 23 531 90 95
info@toornend.com

Wij reageren niet op commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

 

Stage- en opleidingsmogelijkheden

stagiair(e) bouwkunde
Lijkt het je leuk om al tijdens je studie werkervaring op te doen en om jezelf buiten de aangereikte studiestof te ontwikkelen? Meld je dan aan voor een stageplek bij ons bureau. Wij zijn een adviesbureau in de bouw, met vele interessante en uitdagende projecten vooral op cultureel gebied: we werken met en voor toonaangevende musea en theaters, groot en klein. Op deze website vind je een selectie van onze projecten en een beschrijving van wat we allemaal doen – en dat is veel.

Wat krijg je?

Je gaat deel uitmaken van een klein en betrokken team, dat zelfstandigheid én begeleiding biedt. Je krijgt de kans om mee te helpen het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. en daarmee volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. We bieden je de ruimte op basis van jouw beschikbaarheid om mee te kunnen draaien – waarbij we uitgaan van hele of minimaal halve dagen in de week tegen een aantrekkelijke stagevergoeding en de mogelijkheid om na je studie in dienst te komen.

Wat heb/ben je?

  • Bezig met een hbo/wo-studie bouwkunde.
  • De interne drive om het naadje van de kous te willen weten.
  • Nieuwsgierig en leergierig.
  • Communicatief zorgvuldig en sterk.
  • Kennis van gangbare tekenprogramma’s.

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) werk je aan allerlei lopende projecten: het maken van planstudies en vlekkenplannen, het uitzoeken van informatie voor Programma’s van Eisen en zo meer. Je helpt een van de partners en/of een van de adviseurs bij het oplossen van allerlei inhoudelijke vragen van onze opdrachtgevers. Door vragen diepgaand te onderzoeken en uit te werken, breid je je kennis heel snel uit; kennis die ook elders goed van pas komt.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en cv naar:

ToornendPartners
t.a.v. de heer ir. R.A.W. van Gemert
Wagenweg 58
2012 NG Haarlem
Nederland
T +31 (0) 23 531 90 95
info@toornend.com

Je kunt hier ook terecht met vragen.